tiistai 20. tammikuuta 2009

6

Tässä omat kuusi asiaa kutakuinkin randomisti ilman mitään erityistä järjestystä tai syvempää ajatusta:

1)
Asuin vuoden Guadalajarassa, Meksikossa. Tarkoitus oli tuolloin opiskella ja saada opintoviikkoja kielten sivuaineeseeni. Noppia ei loppujen lopuksi paljoa tullut, kun aika meni muissa asioissa. Vuoden aikana Meksiko tuli koluttua läpikotaisin ja maan monet puolet tuli tutuksi.
Ulkomailla asuminen on huippua, kun näkee kaikenlaista erilaista ja uutta. Vaikka Suomessa on hyvä asua, haluan ehdottomasti vielä nähdä muitakin paikkoja ja asettua hetkeksi vaikkapa jonnekin päin Eurooppaa.


Isla de mujeres

2)
En pystyisi elämään ilman tietokonetta ja nettiä. Niin säälittävältä kun se kuulostaakin. Netissä on kaikki. Sieltä löytyy uutiset, turhat nippelitiedot ja tärkeät faktat, pankki, kaverit ja työpaikat. Pointti on vaan se, että osaa suhtautua kriittisesti ja järjellä siihen mitä sieltä löytyy. Ja tietysti ylläpitää elämää myös netin ulkopuolella.


Oooh, rakas maccini :)

3)
Ressaamattomuus. Kun elää Dissaajan kanssa, on väkisinkin alkanut relaan enemmän. Tavoitteenani on nykyään ottaa asiat mahdollisimman rennosti, sillä useimmiten turha kiristeleminen ei pahimmin asioita muuta. Tosin, pakko myöntää, että tällä hetkellä harmaita hiuksia löytyy kohtuuttoman paljon :(


Matkustellessa ressi vähenee mukavasti.

4)
Minulla on paha sanomalehtifobia. En sitten yhtään tykkää sanomalehtien paperista, ja siihen yhdistettynä painomusteen haju. YÖK! Toisin sanoen meille ei tule ollenkaan sanomalehtiä tai mainoksia. (Lukuun ottamatta äidin tilaamia lehtiä, mistä olen MUUTAMAN kerran kieltäytynyt kohteliaasti :P) Pahin painajaiseni olisi herätä paperinkeräyslaatikosta vuorattuna sanomalehtiin.


Pelkkä kuvakin saa aikaan kylmänväreet.

5)
Seuraan Salatut elämät -sarjaa. Elämä ei mene pilalle, jos en yhtä jaksoa näe. Mutta tunnetusti salkkareiden juonikuvioihin on helppo hypätä kyytiin, vaikka jäisi parikin viikkoa välistä. Se vaan on yhtä komediaa, kun Ismo ja kumppanit viettävät tapahtumarikasta elämää Pihlajakadulla ja Kentaurissa :D Suosikkihahmoja on tietysti kaikki vanhan liiton tyypit, eli Salinit ja Taalasmaat kokonaisuudessaan. Uusista perheistä en niin välitä.


Kuva maikkarin nettisivuilta.

6)
Rakastan kesää, festareita ja roadtrippejä! Ihan parasta on lähteä hyvällä porukalla festareille kuuntelemaan hyviä bändejä ja muuten vaan häsläämään. Tavoitteena on päästä ainakin yksille festareille kesässä, viime vuonna se oli Ruisrock. Roadtripeillä tapahtuu aina jotain yllättävää, talvella auton puhaltimien hajoaminen ei kuitenkaan välttämättä ole kaikista kivointa :D


AURINKOOO!

5 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

Hieno kartoitus. Kyllä siitä oman rakkaan siskon tunnistaa!

Kivoja kesäkuvia. Pian se jo tulloo.

Dissaajalle kiitokset siitä, että lähipiirissä kerrankin joku, joka on tooooosi rento. Se on kyky.

Anonyymi kirjoitti...

Ismolle giganttinen peukku. Siinä vasta mies!

sparraaja kirjoitti...

Mikään ei ole niin ihanaa kuin lukea pitkään ja hartaasti aamulenkin jälkeen aamulehdet. Lukea kaikki pääkirjoitukset, urheilu-uutiset ja oikeusistuimien päätökset. Eihän netistä näe kuin otsikot. Ja Meksikoon jäi kaipuu ja unelmaksi vielä kiertää Yukatanin (kuinkahan se kirjoitetaan) niemimaa ristiin rastiin ja nauttia Karibian meren aalloista. Unelmia olla pitää, vanhanakin.

Peppiina kirjoitti...

Meillä on muuten löytynyt vihdoin innokas paikallissanomalehden lahjatilauksen lukija. Epäilijä lukee lehden kannesta kanteen (eipä siinä montaa sivua ole) ja jaksaa käydä pidempiäkin keskusteluja eri paikallisuutisten tiimoilta. Pikkukylämäisyys näemmä tarttuu.

Ainotin kirjoitti...

Ihanan tunnistettavat nuo speksit :D

Seuraavaa road trippiä odotellessa, paska-sysleri on ilmeisesti taas kunnossa, joten ei muuta kuin norjaa kohti!