perjantai 30. tammikuuta 2009

SuklaaUNELMAkakku, joka onnistuu aina

Kun leipoo makoisia juttuja noin kerran, pari vuodessa, niin silloin aina reseptin toivoisi mieluusti olevan sellainen, että lopputulos onnistuisi varmasti. Edellisessä bloggauksessani mainitsin, että minulla näitä "varmoja kakkuja" on kaksi. Tässä tulee se toinen.
.
Viimeisen työpäivän kunniaksi hemmottelen työkavereitani ja viikonlopun viettoon lähdetään suut makosina. Tämä on helppo ja aina onnistuva kakku. Itse en ole uunissa tehtävien kakkujen ystävä, koska aina käy joku kumma lässähdysefekti ja saat selitellä, mistä kakun epäilyttävän masentunut ulkonäkö. Vatkata saa niin mahdottomasti ja vatkauskulhoja tarvitset enemmän kuin muutaman, mutta ikinä en ole epäonnistunut tämän kanssa. Ohje on Pirkan sivuilta, suosittelen.
.
SuklaaUNELMAkakku

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivomus:
Voisiko seuraavalla kerralla tehdä tuota kakkua muutenkin kuin työpaikalle läksijäispäiväksi tehtäväksi? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuommosia kuvia neuleblogiin ;D Intohimoinen suklaan rakastaja, alkoi jo miettimään, että löytyyköhän lähikaupasta maustamatonta tuorejuustoa... Tuolla kakulla saisi varmasti suklaahimon taltutettua hetkiseksi :P

Peppiina kirjoitti...

Epäilijä: Pitääkin keksiä joku hyvä syy juhlaan kotonakin. Viimeksi taisit saada oman kakun synttärinäsi lokakuussa, etteisiitä kovin kauaa ole. Liikaa ehkä..

Tess: Kyllä jotain maustamatonta aina löytyy, ei niin pienivalikoimasta lähikauppaa olekaan. Ja sitten vaan vatkaamaan! :)