torstai 29. tammikuuta 2009

Onnen kantamoinen

Onni lykästi minua jälleen. Varmaan kuukausi sitten voitin Piiskun blogin arvonnassa ja nyt jälleen onnetar suosi minua; voitin Eikun blogissa. Onko onneni kääntymässä? Muutenkin on ollut hämmästyttävän onnellinen olo.

Posti toi paketin Eikulta. Ihania asioita kuori oli täynnä! Eikku oli itse tehnyt ihanan kortin. Lisäksi mukana oli namusia, puikkojen säilytykseen puikkopidikkeitä (onko näillä joku suomenkielinen nimi??), nappeja, leimasinkuvia ja Linea-lankaa.
Alan olla pikkuhiljaa omavarainen leimasinkuvien suhteen, kiitos näiden arvontavoittojen! Pitäisikö alkaa taas uusi harrastus?? En ole vielä ryhtynyt aktiiviseksi korttitehtailijaksi, mutta nyt olisi hyvä tsäänssi.

Kävin myös jo Ravelryssä kurkkimassa vinkkejä langasta tehtyihin töihin, jotta saisi aivonystyröiden toiminnan käynnistymään. Lanka oli ihanan keväisen väristä, joten jotain mukavaa siitä varmasti tulee!

Loppuilta tässä meneekin kyökissä huuratessa. Huomenna on viimeinen päivä nykyisessä työpaikassani, ja tarviihan sitä jotenkin muistaa ihania työkavereita, kun niinkin kauan jaksoivat minua... Minulla on kaksi kakkubravuuria, joista ensimmäinen nähtiin jo blogin aloituspippaloiden yhteydessä, nyt teen sitten sen toisen. :) Voehan vatkaus!

Ei kommentteja: