perjantai 16. tammikuuta 2009

Runsauden sarvi

Jokin aikaa sitten voitin Piiskun blogissa olleessa arvonnassa. Tänään postissa saapui mahtava päivän piristys! Odottelin tärkeää puhelua koko päivän, mitä ei sitten tullutkaan, joten "great day" alkoi vasta kun pääsi kotiin ja avasi kuoren. Tuhannet kiitokset Piiskulle ajatuksella kasatusta paketista, joka oli kyllä kuin oikea runsauden sarvi! (Mistäköhän lie tuo sanonta tulee... Mielenkiintoinen).


Tumma suklaa on paljon terveellisempää kuin tavallinen maitosuklaa. Nam! Kirjekuori tuoksui herkulliselle, kun sen avasi, sisällä olleiden tuoksukynttilöiden johdosta.


Minulle justiinsa värinsä puolesta passaavia kirjontalankoja!


Kissaisia, nauhaisia:


Sydämisiä:


Mieletön paketti. Piiskun sanojen mukaan "vähän" jotain... Minä olen ihan sanaton. :D (harvemmin olen)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihanaa, jos se oli mieleinen! :)
Kierrätysihmisenä lykkäsin palkinnon tietenkin kierrätettyyn kuoreen, jota jouduin vielä postissa purkaa ja teippailla mutta ajattelin että menköön. Kynttilät eivät siis mahtuneet matkaamaan paketissaan postiluukkuun mahduttamisen takia. Ja kun juuri oikealla hetkellä kerroit blogissasi, että yök-pinkit värit niin siitä se ajatus sitten lähti. :)

Peppiina kirjoitti...

Hihi.. Kierrätystä olla pitää! Toivottavasti tarvikkeista syntyy jotain kivaa, millä voi sitten ilahduttaa taas eteenpäin ihmisiä. Jonkinlaista kierrätystä sekin.

Värit oli mulle passeleja. Ehkä sen pinkin kanssa en ole niin tarkka, kunhan sitä ei tule puettua liikaa päällensä... :) Ja joskus sekin voi tehdä hyvää. Väriterapiaa, sanoisi yksi ystäväni...

Ebbu kirjoitti...

Hah. Täältä pesee kevään tullen ÄLLÖJÄ ja IMELIÄ pinkkejä tekeleitä!