sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Väliprojekteja

Kietaisuliivin puurruttavuutta vältelläkseni olen tehnyt töitä, jotka piti jo joululomalla saada valmiiksi. Kaverin tyttö viettää ensimmäisiä syntymäpäiviään, joten se on vähitäänkin hatun noston arvoinen juttu. Kuvassa hattu näyttää aika harmaalta, todellisuudessa väri on vähän pirteämpi khakin vihreä. (Pirteä khaki?!?! :) )Tyttö tapaa pukeutua vaaleanpunaisen lisäksi muihin, murretumpiin väreihin, joten uskalsin tällä langalla lähteä kutomaan.

Nähtäväksi jää nyt sitten taas, että onko koko nyt taas yhtään sinne päinkään. Toivottavasti ei käy kuin edellisten vauvaneulomusteni kanssa! Ehkä tällä kertaa vaarana ennemminkin, että hatusta tuli liian pieni. Pikkuhiljaa ne oikeaat koot löytyy haarukoimalla ensin liian suuret ja sitten liian pienet yritelmät.
Malli: Aaltokuvioinen DROPS hilkka
Lanka: sängynalusvarastoista vaalean vihreää Novitan Floricaa
Puikot: 3,5
Muuta: Aaltokuvio on nätti ja suunnattoman helppo kutoa.

Tässä lomaillessa on ollut aikaa järjestellä sängyn alusta. Olen nyt heittänyt kaikki epämääräiset laatikot pois ja ostanut selkeitä, samanlaisia muovilaatikoita täyttämään varastotarpeet. Kyllä on mukava hypistellä lankoja ja järkkäillä niitä laatujen mukaan. Ennen minulla onkin kaikki langat olleet suloisessa sekamelskassa. Purin myös kaikki keskeneräiset, epämääräiset tekeleet kuleksimasta; useita sukkia, pipoja, paitoja jne... Kaikkeen sitä on tullut ryhdyttyä!


Inventaarion aikana löytyi myös rumin lanka -kilpailun voittaja: Novita Hippy kaikissa sateenkaaren väreissä. Lanka on aikoinaan ostettu, koska se oli äitin mielestä niiiin kaunista. Mitään siitä ei ole syntynyt vuosien varrella, enkä oikein nytkään keksi mitä moisesta sekoitelangasta tekisi. Vinkkejä otetaan vastaan! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kirkaat ja iloiset värit! Miten olisi tilkkupeitto tai torkkupeitto? Vaakan sivuilta (vaaka.org)löydät linkin jossa vastaanotetaan peittoja ja tilkkuja, jos ei itsellä ole tarvetta.t. Ruiskaunokki

Peppiina kirjoitti...

Hei tuossapa hyvä idea! Kun saan puikoilta kaulaliinan, niin seuraavaksi voisin näistä langoista kutoa torkkupeitopalasia! Lisäksi saisi itselle palkkioksi tosi hyvän mielen! :D

sparraaja kirjoitti...

Novita Hippyhan on ihan iloisen värinen. Tulee mieleen kesäinen, sateen jälkeinen sateenkaari. Teepä töppöset! Niissä varmasti jalat ottaisi iloisia askelia! Blogin muutoksista ei tullut suuriakaan järkytyksiä. Ainahan muutokset vaativat pientä totuttelua!

upa kirjoitti...

Ihana päähine pikkuiselle!

Peppiina kirjoitti...

Ja kuulemani mukaan vielä ihan oikean kokoinenkin pipasta tuli epäilyksistäni huolimatta...