keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Mikä kuvasta puuttuu?

En ole vielä kertaakaan neulonut mitään elämänkumppanilleni, Epäilijälle. (Kuulemma poikaystävä kuulostaa liian teiniltä). No nyt kuitenkin ryhdyin tuumasta toimeen ja pitkäpiimäisen kietaisuliivin lisäksi olen työmatkoja ja oppitunteja käyttänyt rakkaimmalleni tulevan kaulaliinan neulomiseen.

Ihastuin lankaan joskus Menita-reissullani ja sitä oli vain pakko saada mukaan, kun olin nähnyt liikkeessä olleen mallitilkkuneuleen. Yleensä en ole näiden pätkävärjättyjen lankojen suuri fani, koska pelkään oksennusefektiä, mutta tämä viehätti kovasti. Näin puhuu siis nainen, joka käyttää aivan liikaa mustaa vaatteissa, asusteissa, neuleprojekteissa jne. Epäilijää epäilytti langan maastohenkisyys. Oli muuten kummallinen ilmiö, että raidat alkoivat mennä ihan järjestyksenmukaisesti samoihin kohtiin joka kierroksella, joten jouduin tekemään kaikkia kikkailuja, jotta kuvio olisi pysynyt säännöttömänä.


Pienellä lahjonnalla sain Epäilijän itsensä vielä malliksi. Viikset senkun kasvaa, joten meillä alkaa teinimäisyyttä nimitysten lisäksi löytyä jo ulkomuodostakin... Kuulemma tammikuuprojekti. Hän myös oli vallan miesmallina kameran edessä, olisinpa itsekin yhtä luonnollinen kameran edessä. Ja kuvista puuttuu tietenkin samanhenkinen pipo, joka on jonossa.

Malli: Oma. Voiko tätä kutsua malliksi; 3 reunasilmukkaa aina oikein ja sileää muuten. Alussa ja lopussa ainaoikeaa muutamia rivejä.
Lanka: Sandnes Garn alfa, 85% villaa, 15% mohairia. Väri 9083, vihreä ja ruskea sävyineen.
Puikot: 7
Kulutus: 200g
Muuta: Jaksoin viimeistellä työn; höyrytin sen. Tämä on historiallista, mutta yritän muistaa seuraavan työn valmistuessa, sillä jäljestä tulee huomattavan paljon siistimpää. (Tämähän ei ole mikään uutinen, mutta uutinen, että jaksoin tehdä sen.)

Alla vielä "Hehän ovat kuin kaksi marjaa" -sarjaan pieni osio. Hihitytti, kun viime viikolla mtv3:n Mette oli pukeutunut kovin samanhenkiseen jakkuun. Tyylikästä kerrassaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Epäilijä, kyllä sut tunnistaa vaikka oot yrittäny peittää identiteettiäsi viiksillä :)

t.Dissaaja

Anonyymi kirjoitti...

Olet oikeassa kuomaseni, ei onnistunut naamioituminen eilen taitoluistelua katsoessakaan.. Heti oli äiti-muori ja sisko tunnistaneet sieltä.