tiistai 31. maaliskuuta 2009

Lankaa, arvontaa ja vaikka mitä muuta

Aikaisemmista postauksista kävikin jo ilmi, että kävimme Peppiinan kanssa Pälkäneellä alpakkatilalla tutustumiskäynnillä. Noh, eihän sieltä sitten tyhjin käsin lähdetty. :)Alkuun en yhtään osannut päättää minkä värisestä langasta haluaisin seuraavan projektin toteuttaa. Päädyin lopulta harmaaseen ja valkoiseen. Ajatuksena on tehdä superlämmin norjalais-/marttahenkinen villapaita. Tiedä sitten taas mikä on lopputulos!Tähän väliin vielä söpö kuva Cindy-alpakasta.Perustimme Peppiinan kanssa tämän blogin noin puoli vuotta sitten. Tällä hetkellä sivujemme laskuri lähestyy 10000 latausta, joten päätimme sen kunniaksi järjestää pienen arvonnan. Palkinnoksi arvomme tietysti käsityöaiheisia palkintoja. Toinen arvotaan kaikkien kommentoijien kesken ja toisen saa henkilö, kuka on 10000. kävijä blogissamme. Toisin sanoen bongaa sivupalkin laskurista 10000 ja kerro se vielä kommenteissa.

Olemme Peppiinan kanssa vannoutuneita kesäihmisiä, mikä on tullut esiin jo monen monta kertaa. Jos siis haluat osallistua arvontaan, kommentoi mitä sinä odotat tulevalta kesältä? Tai mikä on kesässä parasta? Meistä on hauskaa Peppiinan kanssa se, että näemme toisiamme enemmän ja puuhailemme kesäilloissa kaikkea mukavaa. Itse tykkään myös siitä, että saa pukeutua kesävaatteisiin, eikä tarvitse vuorautua kymmenen vaatekerroksen alle. Kommentoi siis tämän postauksen kommentilootaan viimeistään tämän viikon sunnuntaina.

Tässä vähän inspiraatiota kesästä ja ote meidän mielestä kesän parhaista asioista:***

Kaiken tämän hauskan lisäksi olimme saaneet Mekepeace75:lta päivän piristyksen eli tällaiset merkit:
Kuten moni muukin neulebloggari ja -lukija, luemme mekin tuhottoman montaa hyvää blogia. Tällä kertaa halusimme muistaa näitä inspiraation luojia: Milliini Värinä käsissä-blogissa, Katri Huippuhommassa sekä Villasukkaa Langanpätkiä-blogissa. Jatkakaa samaan malliin :)

26 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Mulla on ens kesänä elämäni ensimmäinen palkallinen kesäloma ja sitä ootan ku kuuta nousevaa. Lähetään vanhojen ystävien kanssa kylpylälomalle ja toisella pätkällä ajattelin ehkä reissata ihan yksin johonki. Saa nähä, mihin päädyn :).

Makepeace75 kirjoitti...

Minä odotan kesältä lämpöä, aurinkoa ja lomaa! :o) Ihanaa stressitöntä kuukautta, jonka aikana saa tehdä ihan mitä huvittaa. Joku kotimaan pyrähdys varmaan taas tehdään, katsotaan minne nenä näyttää tällä kertaa. :o)

Anonyymi kirjoitti...

Kesä! Eniten odotan valoa, lämpöä ja ihania kesäisiä aamuja ja öitä, festareita, Suokkia, piknikkejä ym.
Ensi kesälle ei suuria lomasuunnitelmia, joten nämä pienet jutut tähän hätään mieleen tulivat.

Ja onnea toki kohta puolivuotiaalle! Ja älkää muuttako toki mitään, tää on ihan paras blogi just näin ;)

navettakissa kirjoitti...

Ilosaarirock!!!! :D Eipä mulla sitten muita toiveita ens kesälle. =)

Lettu kirjoitti...

Mittarissa nyt 10001 :)

Ensi kesälle toivon aurinkoisia kelejä motskariharrastustamme piristämään. Silloin voisi sadella kun Mies on töissä, mulle nelontakelejä siksi ajaksi *virn* !

kaisa kirjoitti...

Nyt näyttää 10005. Minä en ole kesäihminen. Odotan, että alkukesä menee äkkiä ohi ja tulee elokuu. Se on sitten mun aikaa, lomankin pidän silloin. Mitään erityisiä odotuksia ei ole ensi kesälle, kuten ei yleensäkään. Kukkapenkki pihalle, näin siitä unta viime yönä.

Paula kirjoitti...

Onnea puolivuotiaalle blogille!
Toivottavasti saatas etes loma päällekkäin isännän kans ens kesänä, se ois se ensimmäinen toive, sit päästäski karavaanaileen.

teisa kirjoitti...

Onnea blogille! Kesällä muutetaan taas, vaikka en sitä ihan innolla odotakaan. Kesältä odotan valoisia öitä ja lämmintä uintivettä mökkirantaan- viime kesänä ei ollut oikein kumpaistakaan tarjolla.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea siskoille! :) Itse odotan kesältä eniten mökkeilyä! Ja eikös ne oo nyt helteitäkin luvanneet..

Teija

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogille!

Odotan seuraavalta kesältä kaikkea sitä, mitä ei viime kesänä oikein saanut eli auringonpaistetta ja lämpimiä ilmoja :)

Susi kirjoitti...

Onnea teidän Blogille. Minäkin suunnittelin pitäväni jossain vaiheessa arvonnan... kunhan nyt joku mukava luku alkaa käviälaskurissa lähestyä =)

Totoro kirjoitti...

Kesässä on parasta lämpö ja vihreys. Pihalla on ihanaa olla, kunhan osaa sulkea rikkaruohoilta silmänsä. Jostain syystä neulominen menee aina kitkemisen edelle.

Marla kirjoitti...

Onnea blogille!
Odotan miehen lomaa (itse kotona lasten kanssa) ja ihanaa mökillä oloa perheen ja lähisuvun kanssa! Ja sitä aurinkoa..

Hansu kirjoitti...

Odotan kesälomaa, palkallista myös kuten Lotta :) Kahdessa pätkässä ne vietän, ensin jussina kavereiden kanssa mökillä ja heinä-elokuun vaihtessa täällä Kuopiossa on Kuopio Rock, siellä on Sonatakin esiintymässä! Ihan mahtava fiilis kun ajattelee kesää.

ullapulla kirjoitti...

minä odotan kesältä lämpimiä kelejä, niin ei tarvii pukee montaa vaatekerrosta tytöillekkään päälle, voi olla pihalla, nauttia auringonpaisteesta -ja neuloa! =)

Ebbu kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista!
Taisi Lettu olla lähimpänä 10000-laskurin bongailussa :)

Kyllä voin itsekin allekirjoittaa kaikki mitä kommenteissa odotetaan kesältä!
Ja kyllä ne kesätapahtumat ja festarit ovat minunkin suosikkilistalla, niinkuin Navettakissa ja Hansukin kirjoittivat.

On se vaan valtava pettymys, kun koko kesää sataa ja lämpötila on 15 asteessa läpi kesän :D Pessimisti ei pety, vai miten se nyt meni..heheh

Ebbun SNY kirjoitti...

Kukapa ei kesää odottaisi! Ihanaa, kun on lämmin eikä tarvitse pukea niin paljon vaatetta päälle. Pieni vesisadekaan ei haittaa, kunhan ei koko kesää sada. +25 alkaa olla kyllä maksimi lämpötila jopa kesällä.
kesälomaa ei saa suunnitella. Se tulee ja kyllä se aina on loppuun asti saatu kulutettua ilman suunnitelmiakin.

Katri kirjoitti...

Hihii! Kiitos tunnustuksesta ja onnea kymppitonnin rajan rikkoutumisesta!

Villasukka kirjoitti...

Voi kiitos! Ihana alpakka, tosin viimeksi kun näin ihan elävänä, ne mokomat yritti sylkeä...

Tykkään kaikista vuodenajoista niiden alkaessa, mutta kyllästyn vähitellen. Tähän aikaan vuodesta olen korviani myöten täynnä lunta ja odotan innolla kevättä. Kesä... No, ihana päästä ulos ilman michelinmantoppauksia, ihanaa kun kissat voivat olla ulkona kunnolla, ihana kun on loma!

Päivi kirjoitti...

Onnee suosiosta :) Ja onhan melkonen ilme tolla Cindyllä :D
Tulevalta kesältä odotan eniten, että oma koti valmistuis ja päästäisiin muuttamaan. Yleensä kesältä odotan lomaa, jolloin saa heittää kellon nurkkaan ja tehdä mitä huvittaa. Siihen kuuluu mm. vaeltelua Lapissa kiireettömästi kuulostellen ja nuotiolla istuskellen (tää jää väliin jo kolmantena kesänä, mikä harmittaa kovasti, mutta tuo rojekti on nyt tärkeempi...).
Ja merelle täytyy kans päästä <3
Ja joku kesä on pakko laittaa väripata pihalle porisemaan ja heittää lankoja liemeen :)

Samma kirjoitti...

Onnittelut puolivuotiaalle :)
Kesässä ihanaa on rento oleminen omalla pihalla ja rannassa.

sparraaja kirjoitti...

Onnea siskoksille erinomaisesta blogiurasta! Minä odotan kesältä ihania auringonlaskuja, joita voi ihailla puoleenyöhön asti tulilla mökin rantakalliolla. Eikä se viheriöiden kiertäminenkään pöljempää ole!

puikkotiikeri kirjoitti...

Kesä on ihanaa aikaa, lapsiakaan ei tarttee pukea puoltatuntia, jos haluaa käydä pihalla. Ja se valoisuus, näkee vaikka neuloa pihalla vielä yömyöhään jos siltä tuntuu. :)

nahkakuula kirjoitti...

Vihertäviä kenttiä ja kaikkien aikojen kiimaisinta Veikkausliigakautta. Aijai!!

Miia-Rebekka kirjoitti...

Kesässä parasta on se, kun lapset saa juosta suoraa ovesta pihalle ilman että täytyy pukea monta kerrosta vaatteita :)

Tulevalta kesältä odotan remonttia, leikkimökin maalausta, puutarhan hoitoa, trampoliinilla hyppimistä, rantapäiviä lasten kanssa sekä ihanaa vasta leikatun nurmikon tuoksua :)

Onnea blogille!

Katja kirjoitti...

Kesältä odotan hellettä ja lämmintä uimavettä...tietenkin myös sitä, että ei tarvitse pukea lapsille tuhottomasti vaatekerroksia ;)