tiistai 28. syyskuuta 2010

Garderobin väripilkkuja

Tämä vuosi, kun minä ja kaikki ystäväni täyttävät 30 vuotta, on ollut kämmenikkäiden kultakautta. Taas yksi pääsi aikuisen ikään ja neidin muuten mustavaltaiseen garderobiin saatiin pinkit väripilkut. Lahjan saaja muutenkin yhdistää mustaan värikkäitä yksityiskohtia, joten pinkit lämmittimet oli selviö. 


Malliksi valikoitu jo aiemmin Raverlyn suosikkikansioon löydetyt "taistelukäsineet", kuten suomennos näemmä oli. Tämä piti erikseen tarkistaa. Tällainen raitadesign on makuuni ja toivottavasti myös saajan silmään miellyttävä. 

Malli: Slouchy Gauntlets (Ravelry-linkki) by Amy Swenson
Lanka: 7 veljestä mahtavassa hehkuvassa pinkissä värissä
Puikot: nelosen sukkapuikot. 
Muuta: Hanskat olivat vielä varmaan märät, kun nämä jo ojennettiin päivänsankarille eli normaali, tiukka projektiaikataulutus jälleen. Musta väri ei tällaisissa neulepinnassa olisi toiminut, joten pinkki oli senkin takia valitani. Lankavalintani neuletiheys ei ollut aivan vastaava kuin ohjeessa, joten loin alussa vani 48 silmukkaa ja sovelsin muutenkin reilusti. 


Kynnet tietenkin sävy sävyyn!

Raportoinpa vielä viikonlopusta. Ebbun vierailun kunniaksi teimme excursion Soukkaan Menitan liikkeeseen. VOI HYVÄNEN AIKA! OMG! Mä en ole ikinä käynyt niin isossa lankakaupassa ja vietimmekin siellä hyvän tovin hipellen. Mies meni siksi aikaa Bauhaukseen (roolijaot kunniaan!) ja me tutkimme joka hyllyn. Kassalla en voinut  kuin todeta, että on se hienoa asua Espossa tällaisen kultakaivoksen lähellä; Menitahan on lähes työmatkani varrella. Epäilyni sen suhteen, onko Espoossa hyvä asua, hälvenivät samantien. :))

4 kommenttia:

Epa kirjoitti...

Soukan menita on mun vakiopaikka missä käydään kun olen espoossa vanhempien lyona käymässä. Ihan huippu kauppa ( ja nyt ovat kuulemma laajentaneet valikoimaa huimasti!)

Peppiina kirjoitti...

Eli useampia reissuja vaan vanhemmille! :)
En tiedä niistä aiemmista valikoimista, mutta olin aivan puulla päähän lyöty. Rowanin tiettyjä lankoja vaihdoimme muihin vastaaviin, mutta pääasia oli, että oli niitä vastaavia, mistä valita.

Hepuli kirjoitti...

Ihqu väri! :)

MariL kirjoitti...

Upeat kämmekkäät!