maanantai 10. marraskuuta 2008

Berliinin tuliaisia

Ah, kiitän suomalaista (?) pekkassysteemiä! Sen turvin vietin pidennetyn viikonlopun Berliinissä. Just sain likapyykit pestyä, ladattua turistikuvat koneelle ja nyt katsomaan Ebbun viime päivien aikaansaannokset ja lisäämään omat mietteet. Ja TULIAISET!

Ensin pakko hieman hihkua sitä, kuinka ihana paikka Berliini taas oli. Ah. Optimistina (vai pessimistinä?) otin kutimetkin mukaan, mutta aika kiiruhti muissa merkeissä. Näimme kaupungissa Erasmus-vaihtariporukan kanssa neljä vuotta kotiinpaluumme jälkeen. Hihkumista heidänkin kunniaksi. Hii! Hii! Erossa olon vuodet äkkiä hävisivät ja kaikki oli kuin silloin aikoinaan huolettomina Erasmus-aikoina. Voi kunpa ne päivät sais takas. Eipä taida olla mahdollista, koska elämässä pitää tehdä vakavia ja oikeitakin asioita. Tosin aloin tuossa reissussa miettimään, että pitääkö tosiaan??

Tein yhteensä kolme puikollista, opetin yhden katalaaninuorukaisen kutomaan silmukoita ja muun ajan Chavalier vain matkasi mukana imien vaikutteita. Aika hyvä saldo!

Ebbu jo varmaan palaakin halusta kuulla tuliaisista. Koska olet niin taitava saksan kielessä toin mukani Verenan Winter 2008 -lehden. Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta mallit oli varsin toteuttamiskelpoisia. Saas nähdä, missä vaiheessa viitsin luopua lehdestä ja lähettää sen Tampereelle kuolattavaksi.Eikö muuten olekin mahtava matkalaukku. Sen löytää hihnalta helposti ja sitä vetäessä tulee ihanan neiti olo. Ei haittaa vaikka vähän painaisikin.

Alla olevan ponchon (onko se poncho hihaominaisuudestaan huolimatta?) ajattelin aika ensimmäisenä toteuttaa. Langatkin odottaa jo sängyn alla. Paksut langat, joten nopea valmistumista silmällä pitäen.


Olen pidemmän aikaa etsinyt jotain kivaa hameohjetta sitä löytämättä. Alla olevassa pikkumekossa voisi olla aineista. Pelkään vain itsetehtyjen hameiden venyvän muodottomiksi käytössä. Kokemuksia?


Lehden mallit ovat ihanan nuorekkaita, ja viimosen muodin mukaisia. En tiedä, iskikö allaolevissa malleissa lähinnä violetti väri, joka nyt tuntuu koukuttavan minua vai mallit itsessään. Turha varmaan kuvitellakaan ehtivänsä tekemään kaikkia näitä, joten eiköhän karsinta osu näihin.


Nyt pitää vaan asennoitua vaan taas pimeään ja harmauteen. Lohduttavaa sinänsä, että ei siellä Berliinissäkään ollut kovin valoisaa... Muutama kuukausi ja muutama neuleprojekti niin eiköhän se siitä!

3 kommenttia:

Ebbu kirjoitti...

No joo, tosi hyvin saksa taittuu..NOT. Olispa ihana kans päästä käymään taas vaihteeks jossain ulkomailla! Ja kiva että oli mukavaa reissussa, tekstistäkin jo huomas, että oot saanut piristysruiskeen :)

Tuu viikonloppuna Tampereelle ekstemporee-visiitille. Olis käsityömessut..JOOOO! :)

Peppiina kirjoitti...

No kun mää niin mielelläni tulisinkin, mutta kun Epäilijä voi tulla mustasukkaseks, kun meikäläinen on liesussa koko ajan. Joskoos mä vähän pohdiskelen asiaa. Max. la vois tulla. Keksitään Epäilijälle joku hyvä motiivi lähteä messiin, niin homma helpottuu.

Oisko helpompi vaan vastata, että en tuu.

Hei, kyllähän sä noista ohjeista varmasti osaat tehdä. Mäkin ajattelin kokeilla alkeiskurssitiedoillani. Achtung!

Anonyymi kirjoitti...

Epäilijä on hyvin epäileväinen ekstemporee-visiittien suhteen ;) Etenkin noi käsityömessut epäilyttää vahvasti.. Mahtavatko olla jotain sukua helsingissä tänä viikonloppuna oleville "käsityö tms."-messuille?? ;)