maanantai 24. marraskuuta 2008

Jaa miksikö vihaan talvea?

Olenko ainoa, joka ei riemusta kiljahtele nyt kun pääkaupunkiseudullekin on saatu metritolkulla lunta? Sinänsä tietenkin kiva, että enemmistö ihmisistä on innoissaan lumivalkeista maisemista, mutta olen viime vuosina kääntynyt todelliseksi epätalvi-ihmiseksi.

Näitä syitähän talvesta murisemiseen on useita; 1, 2... Ehkä murisisisin vähän vähemmän, jos asuisin jossain muualla kuin joukkoliikenteen vankina. Tänään eivät ratikat kulkeneet ja taksitkaan eivät meille päin saapuneet, oli aamulla pieni vimma, kun yritin lääkäriin aamusella ehtiä. En muuten ehtinyt.

Tokihan talvessa on hyvät puolensa; se saa pariskunnat yhdessä harrastamaan. Me iltapuhteiksi käytiin kaivamassa auto hangesta.


Jeejee, kevättä odotellessa! Sitä ennen tosin ehtii kutoa aika monta pipaa.

2 kommenttia:

Ebbu kirjoitti...

Hehehehehe! Kylläpäs Epäilijä näyttää toimelijaalta lapio kädessä :D
Ymmärrän kyllä tuon talvi-pointin, mutta tuskinpa sitä montaa viikkoa kestää. Mikä sen mukavampaa kuin kadut täynnä räntää..

Peppiina kirjoitti...

Epäilijä kävi oikein ostamassa uuden komean lapion, joten kai me sit toivotaan, että tulee lisää vastaavia kelejä, että pääsee sitä testailemaan... Ei kelvannut ehdottomani lasten muovilapio.