lauantai 29. marraskuuta 2008

Olkatoppaukset, krepit, neonvärit...

Jo otsikosta voi päätellä, että tämä juttu liittyy jotenkin kimaltelevaan 80-lukuun. Joko kyseessä on kasaribileet tai joku on so-last-season. Tai paremminkin decade. Aihe ei siis pahemmin liity neulomiseen tai muutenkaan käsitöihin, mutta sitä hauskempi juttu on kyseessä!

Eilen kaveri piti siis pippalot, jossa teemana oli 80-luku. Ja totta kai tämä kasarilla syntynyt neuloja ja Dissaaja osallistuttiin niihin kinkereihin.
Pukeutuminen oli tietysti asianmukaista kasarimeininkiä. Alkuun oli hieman hukassa mitä sitä laittaisi päälle, kun omassa vaatekaapissa ei varsinaisesti kasarivaatteita löydy. Lukuun ottamatta kasarin uutta tulemista, mutta nekin on päivitettyjä versioita eikä niin katu-uskottavia. Suunta kohti kirppareita ja UFFia!


80-luvun hengen mukaisesti kuvat otettiin Polaroid-kameralla :)

UFF:sta ei yllättäen löytynyt hyviä ja teemanmukaisia vaatteita montaa. Ja hinnatkin olivat melko ”korkeita” siihen nähden mitä haluttiin panostaa asiaan. (Yksi helmi tosin löydettiin, Dissaajalle erittäin päräyttävä nahkainen kraka!)
Joten jälleen kerran luottopaikasta Radiokirpparilta löytyi vaikka mitä. Itse sain inspiraation Madonnan tyylistä 80-luvulta, kun taas Dissaaja lähti kunnioitettavalle turkoosi toppaliivi –linjalle.Oli kyllä niin mahtavat bileet ja upeita asukokonaisuuksia löytyi useimmilta osallistujilta. Naurussa oli pitelemistä koko illan. Musiikkina soi tietysti kultaiset suosikit suoraan 80-luvulta, Dingo, Kikka, Madonna, Michael Jackson…


Tyttöjen sukkahousut sateenkaaren väreissä.

Suosittelen todella paljon tällaisia teemabileitä. Ensi vuonna on sitten ysäribileet..

1 kommentti:

Peppiina kirjoitti...

Voi apua! Kerrassaan ruman kaunista!