maanantai 3. marraskuuta 2008

A-vartaloa ja muutakin

Olin aktiivinen! Sain vihdoin Mipen Coffee tunicin valmiiksi! Jotain positiivista harmaaseen arkeen. Joskin aika harmaahan tästä tunikastakin tuli. Täysin alitajuista toimintaa. Mutta koska tämä oli aivan liian neutraali ja harmaa, niin päätin värjätä tuotoksen ööö... HARMAALLA. Mielikuvituksen puutetta. Noh, mielestäni väripaketin väri oli ruskea, mutta lopputulos olikin sitten kuitenkin aika harmaa. Toki väri on parempi kuin alkuperäinen väri, jota ei olisi voinut erottaa harmaasta (?) ihonväristäni (kesää silmällä pitäen ja harmaiden olkapäideni paljastumista odottaen). Alla tunika ennen värjäysoperaatiota.

Kuvauksen kanssa oli vähän ongelmaa, koska tämä pötkylätunika saa A-vartaloni näyttämään vieläkin A-vartalomaisemmalta jos suinkin mahdollista. Ja valivali. Tässä kuvassa vähemmän A-vartaloisena. (Herja sana muuten) Tämä koko A-vartalomölinä juontaa juurensa työväenopiston pukeutumiskurssille, missä koin herätyksen, kun ohjaaja kertoi minulla olevan ongelmallisen A-vartalon. JAIKS.

Malli: Coffee Tunic by Mirzu
Lanka: Novita Nalle, beige
Puikot: 3,5 ja 4
Lähde: Mippe neuloo -blogi

Noh, eniveis, tässä sitten vielä lopullinen harmaus. Ebbu, huom. myös uusi tukka, jonka halusin myös ikuistaa sitä varten, että sitten kun on aika siistiä otsatukkaa, näistä kuvista näkee tavoitetason/pituuden.


Tunika on vapaasti roikkuen aikas pitkä, pötkylä siis. Päälle pukiessa se sitten lyhenee ja levenee. Lopputulokseen olen semityytyväinen. Tainnut taas olla liian iso projekti ja olen ministi kyllästynyt tässä neulonnan tuoksinnassa tähän, mutta yrittänen myös käyttää tätä.

Sorppa, olen vähän negatiivispainotteisella tuulella. Mikä lie vaivaa. Negatiivisyyden karkoittamiseen olen käyttänyt Chevalier-tumppujen väkertämistä (ohje by Tikru, taas) :) . Täytyy käyttää kuuri loppuun, jotta harmausvirus pysyy loitolla, vielä siis 1,5 tumppua tekemättä. Suosittelen syksyn karkottamiseen muillekin vaaravyöhykkeellä oleville.


2 kommenttia:

Ebbu kirjoitti...

Mutta tunikahan näyttää hyvältä! Onhan harmaa aina harmaa, mutta näkyypähän kuviot ainakin hyvin. Ja mitä a-vartaloon tulee..jos yhtään helpottaa, niin täällä suunnalla on useasti samat fiilarit. Samasta puusta, vai miten se nyt meni :)

Kiva, uusi etutukka! Ja mukavia action-kuvia sulla :) Syytyytämme kynttilän..lallallalaaa.. *laulaen*

Peppiina kirjoitti...

Ajattelin, että josko kynttilät vähän rentouttaisi. Lisävaloa pimeyteen. Me muutetaan ulkomaille, kun täällä on syksyllä aina niin karua. Hmph.