tiistai 13. tammikuuta 2009

Itku pitkästä

Kuinka pitkä on tarpeeksi pitkä?? Ainakin 135 cm! :P

Tällä hetkellä kietaisuliivilläni on pituutta noin 80 cm. Metrissä ajattelin alkaa harkita koko hässäkän kokoamista, ettei vaan sitten vahingossa tule liian pitkää kietaisua ja sitä kautta ihan liian löysää vaatetta. Mutta onpa pitkäpiimäistä touhua. Varsinkin kun vielä samaan aikaan työn alla on sileällä neuleella tehtävä kaulaliina, niin johan syö miestä nämä pitkulaiset. Molemmat hommat tosin oivia junassa tai luennolla istuessa (niin, koulu jo taas alkoi).


Tällainen "pitkästä" lopulta pitäisi tulla. Tätä en varmaan olekaan lukijoille aiemmin vilauttanut. Ohje ja olla oleva kuva siis Novitan Syksyn 2008 lehdestä.


Jatkan puurtamista! :)

3 kommenttia:

Ebbu kirjoitti...

Hehhehehehe! Niin samat fiilikset :) Mulla on kans nyt noin 80cm, mutta ihan liikaa jäljellä. Hyvä pointti muuten se, että sovittaa sitä metrin jälkeen, ettei vaan tuu turhaa työtä. Sehän olis varsin KAMALAAA!!

sparraaja kirjoitti...

Onpas taas hyvän näköinen vaate tulossa! Turhaan ette ole sisaruksia, kun aatokset ja tekoset menevät tasajalkaa! Mitähän tämän työn jälkeen on odotettavissa!

Peppiina kirjoitti...

Hyvännäköinen vaate ainakin Novitan kuvissa... En usko omastani samaa ennen kuin nään lopputuloksen. :) Yhdet tumput ainakin on tilauslistalla ja ne olisi hyvä saada tehtyä vielä kun voidaan sanoa, että on talvi. Taitaa Sinulle lupailemani kirjoneulepaita odotella vielä tekijäänsä...