perjantai 2. tammikuuta 2009

Kaksi kirjaa, joista toinen menee käyttöön

Joulupukki oli tänä vuonna hyvin käsityöpainotteinen. Mistä lie johtuu. Sain siis ompelukoneen lisäksi muutakin mukavaa. Joulupukki oli keksinyt ostaa minulle Stefanie Japel Fitted Knits –kirjan. Siinä on 25 kaunista ja vaikeustasoltaan erilaista neuleohjetta. Kirja on englanniksi, mikä tuo lisäsäväyksen :) En siis ole hirveästi englanninkielisiä ohjeita käyttänyt.Näin alkuun olen selaillut kirjaa ja ensimmäisenä silmille on hypännyt nämä seuraavat ohjeet. Musta tuubitoppi sopii hyvin kevään projektiksi, koska se on vähän kevyempi. Vähän kyllä mietityttää miltä se sitten näyttää päällä, kun se on aika niukka.Toisena nättinä mallina on tämä keltainen villatakki. Se on mukavan keväinen, vaikka en kyllä vielä ihan varmaksi osaa sanoa värivalintaani. Taidan omistaa vain yhden keltaisen paidan, joten keltainen ei välttämättä ole paras värivalinta minulle. Tosin asusteissa se on ihan pirtsakka väri.Tämä malli on aika perus. Yksinkertaisuudessaan se luultavasti tulisi olemaan käyttövaate. En kyllä tiedä vielä teenkö sitä kaksivärisenä vai en.En ole vielä kerennyt miettimään lankavalintoja ja värejä sen kummemmin. Mutta jälleen kerran täytyy hehkuttaa Ravelryn nerokkuutta. Olen sieltä katsellut muiden tekemiä malleja ja värivalintoja kirjan ohjeille. Varsinkin kun jonkun tietyn vaatteen sopivuus omalle vartalolle mietityttää, voi Ravelrystä löytää verrokkivartaloita :)

Tänään sain yhden toisen kirjan painosta, ikioman mustan kirjani. Toisin sanoen viimeinen koulurutistus on nyt ohi, kun lopputyöni on kansien välissä. Sitä on kyllä niin kriittinen omista kirjoituksista, että en kyllä avaa koko kirjaa varmaan moneen vuoteen. Onneks se on nyt ohi! :)Hyvää uutta vuotta kaikille blogimme lukijoille! Toivottavasti tämä vuosi tuo kaikille mukavia ja pehmosia asioita!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Isot onnittelut mustan kirjan johdosta! Se on hieno tunne, kun päättötyö on vihdoinkin kansien välillä.

sparraaja kirjoitti...

Onnea uudelle vuodelle ja ONNEA mustasta kirjasta, joka on valmis pitkien ja kai tuskallistenkin vaiheiden jälkeen. Uudet haasteet odottavat ja onnea niillekin.

Anonyymi kirjoitti...

Millois sulla on valmistujaisbileet, joissa sukulaiset pääsee antamaan paksuja ruskeita kirjekuoria?

Ebbu kirjoitti...

Kiitos onnitteluista :) Valmistujaisbileet on tässä lähitulevaisuudessa, jahka muut asiat järjestyy..

Anonyymi kirjoitti...

Kaapokin onnittelee mustan kirjan johdosta. Ennen sanottiin, että lupaavasti alkanut opiskelu päättyi äkilliseen valmistumiseen. Onnea jatkossakin.