lauantai 17. tammikuuta 2009

Lisää lymyilyä

Talvitakkini kaula-aukko on kohtuu iso, joten olen jo sen ostohetkestä asti miettinyt, että takki tarvitsee jonkinmoisen kaulurin parikseen. Lisäksi Vilalla oli mallistossa syksyllä/talvella sellainen kiva kauluri, josta sain lopullisen inspiksen. Eihän kukaan nyt neulottuja vaatteita viitsi ostaa, kun itse pystyy tekemään samanlaisen.Mutta kuten tavallista, eihän siitä nyt täysin samanlainen tullutkaan. Valitsin Mambo-langan, koska ajattelin, että mitä paksumpi sitä parempi. Siinä Vilan kaulurissa itse asiassa on aika ohut lanka, kun olen kaupassa sitä käynyt hipelöimässä. Joten oma kaulurini on nyt vähän eri henkinen, sitä nimittäin ei oikein viitsi pitää sisällä sen paksuuden takia.

Kuvat olisivat ehkä onnistuneet vähän paremmin, jos olisin laittanut jotain vaaleeta alle. Mutta hirveessä kiireessä, oli vaan pakko ottaa kuvat nopeasti. Langan värikin näkyy hieman huonosti, vielä ei ole tarpeeksi valoa näin aamusella otettuihin kuviin. Mutta joka tapauksessa, kyllä te tiedätte minkä väristä on Mambon tumman lila lanka :)Malli: Omasta päästä
Lanka: Novita Mambo
Puikot: 8
Muuta: Säätöä oli taas havaittavissa. Kaulurissa on hieman haarsiskamaisia piirteitä, erityisesti helmineuleosassa.***

Hankitaan tähän taloon kissa –rojekti on saanut uutta puhtia.Ratkaisevin askel tässä rojektissa ei ole oma askeleeni vaan ihan jonkun muun. Toisin sanoen Dissaajan. Edistystä on siis havaittu. Dissaaja nimittäin tunnusti käyneensä KISSAFOORUMEILLA!!! :D Kyllä, tutkailemassa kissoihin liittyviä asioita. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, kuinka paljon maksaa kissa/kissan ruoka. Hehehehehe. Mutta joka tapauksessa, tästä ei ole pitkä matka kissanomistajaksi.

5 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

MAHTAVAA! KISSAFOORUMEILLA! Voi kyllä kateeksi käy! Opetatte kisuliininne vain jollekin vähän huokeahintaisemmalle sapuskalle, niin ei silloin ihan kamalasti maksa. Itse silloin opiskeluaikoina mietin sitä, miten rahat riittää, mutta hyvin ne sitten riitti lopulta.

----
Niin ja hienoa, sait kaulurinkin valmiiksi! Siitä tuoli hieno! Ja vielä itse suunniteltu!

sparraaja kirjoitti...

Opetat sen tulevan kisulin syömään maksalaatikkoa, makaronilaatikkoa ja kaikkee kotitekoista! Kokemus kertoo, että jostain syystä kisulit syövät vain valmiita ruokia, jotka maksavat parikymmentä euroa kilo!!! Sisäfileen hinnoissa!!! Järjetöntä, mutta kisulit niin kivoja ovat.

sparraaja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Peppiina kirjoitti...

Hihi, meidän Misulle vain parasta...

Anonyymi kirjoitti...

Joo siis kävin tsekkaamassa kuinka kalliiks se katinroikale tulisi! Ei mitään muuta!!

t.Dissaaja