lauantai 24. tammikuuta 2009

VALMIS!

Ihan hullua! En voi uskoa tätä todeksi!! Siis sitä, että olen vihdoinkin saanut tämän kietaisuliivin valmiiksi. Huhhuh! Täytyy kyllä sanoa, että alitajunnassani olin jo päättänyt, että tämä rojekti ei valmistu ikinä. Olin jo mielessäni sijoittanut sen lankakorini pohjalle.

Ajatukseni muuttui vähän aikaa sitten, kun kietaisuliivini kuva lisättiin Ravelryssä kyseisen mallin kuvaksi Novita 2008 grouppiin. En sitten kehdannut olla tekemättä sitä :D hah. Kaiken lisäksi ollaan Peppiinan kanssa ainoat ketkä sitä on Ravelryssä tehnyt. Kertoo jotain meistä, vai?Malli: Novita 2008 syksy
Lanka: Novita Nalle
Puikot: 3,5
Kulutus: 250g
Muuta: Hieman puuduttavaa tehdä melkein 1,5m samaa tylsähköä palmikkoa.

Olen kohtuu tyytyväinen työn tulokseen. Pituutta tein loppujen lopuksi noin 140cm. Väri tosin vielä hieman epäilyttää. Värjätäkkö vai ei? Toisaalta tuollainen vaalean beige on vähän keväisempi kuin ne normaalit mustat ja harmaat neuleet, joita on jo kasapäin. Mutta toisaalta, eihän tuo väri hirveesti erotu, jos menee tapettia vasten!! Joten kumpi olisi parempi?

Joku varmaan ihmettelee, miksi ihmeessä yleensä teen mitään käsitöitä, kun joka työn jälkeen valitan kuinka pitkään siinä meni tai kuinka tylsää se taas oli. Täytyy myöntää, että viime aikoina olen valinnut hieman huonoja töitä. Toisin sanoen, saman puurtamista rivi riviltä. Pitää harkita seuraavan työn kohdalla hieman paremmin. Mistä pääsinkään oivan aasinsillan kautta aiheeseen: seuraava työ! Jiihaaa! Mielessä on jo monta ihanaa mallia, joista tässä yksi. Mutta luultavammin käyn kiinni Fitted Knits -kirjan kimppuun. Saas nähdä!

8 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

Paljon onnea projektin saamisesta loppuun!! Toivottavasti seuraan pian perässä. Kiva nähdä myös takaapäin neule, se on kivannäköinen sieltäkin.

Pidä vaan väri vaikka tuonakin. Kevään tullen voi olla mukava ja sulle beige sopii...

Jäiks lankaa? -Kerjään jämiä yhden oman keskeneräisen mytyn langoiksi... :) Jossei, niin ei voi mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Peppiina - voitit blogiarpajaisissani! Laitatko yhteystietosi meiliini eikku-67@hotmail.com, niin laitan palkintoa tulemaan!
Minä muuten olen tehnyt tuon palmikkoliivin tyttärelleni hänen pyynnöstänsä - kertaakaan hän ei ole sitä pitänyt! Sen kauhean matkan sitä palmikkoa väänsin ja aivan turhaan! Malli on ilmeisesti tyttäreni mielestä jotenkin hankala ja 'paksu' päällä. No, tulipa sekin tehtyä! En sitä kyllä Ravelryyn ole laittanut, täytyykin lisätä!

Ebbu kirjoitti...

Peppiina: Lankaa jäi muutamakin kerä, joten vaihtokauppa onnistuu. En nyt tältä istumalta muista grammamäärää, kaivan ne tänään jossain vaiheessa esiin.

Eikku-67: Onhan se palmikkoliivi hieman haarniskamainen (paksu) päällä, joten itseekin arvelutti työn onnistuminen. Laita ihmeessä Ravelryyn tekemäsi versio, niin ei olla Peppiinan kanssa ainoita :)

Anonyymi kirjoitti...

WAUDE! Tosi hieno, Onnea. Helmikuuhun on enää 6 päivää :o)

sparraaja kirjoitti...

Anna olla vaaleana alkuperäisenä. Sinne allehan voit kevään tullen vaihdella monia värejä. Kevät keikkuen tulevi ja sen mukana vaaleat, iloiset värit. Aivan upea lopputulos.

Ebbu kirjoitti...

Kiitos kommenteista, taidan jättää liivin alkuperäisen värin. Osittain laiskuudenkin takia.

Sny: Jännää, jännää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniin näköinen :)

En yleensä kauheasti lämpiä Novitan ohjeille, mutta kyllä siitäkin lehdestä välillä löytyy nättejä malleja. Tuota samaa ohjetta olen itsekin katsellut, mutta on jäänyt tekemättä, kun tuntuu etten osaisi sellaista pitää kuitenkaan päällä :D

Ebbu kirjoitti...

Tess: Yllättävän helppo sitä on pitää päällä. Tosin itse pukeminen oli oma operaationsa. Hehhehe. Oikein naurattaa vieläkin, kuinka yritin sitä ensimmäisen kerran vetää päälleni, vähän sellasta pakkopaita-fiilistä oli havaittavissa :) Nyt on jo vähän helpompaa, kun se on kasassa.