tiistai 23. joulukuuta 2008

Joulu(lanka)tunnelmissa

Olemme tänään lähdössä matkaan joulun viettohon kohti Pirkanmaata. Eilen kovalla hössäkällä sitten pakkailin siivoamiselta kun pääsin. Ollaanhan sitä toki kokonaiset viisi päivää poissa kotoa, mutta vaikuttaisi vähintään siltä, että useamman viikon reissu olisi tulossa. Ei pelkästään matkatavaroiden takia, vaan lankojenkin...
.
Pakkasin tietenkin mukaan kaikki tarvittavat langat. Kovasti sitten piti Epäilijälle selitellä, mikä se yksi jättimäinen säkki muiden jättimäisten säkkien seassa oli... Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että suurin osa tavaroista oli JOULULAHJOJA, eikä mitään omia nyssäköitäni.
.
Tuossa mietiskeltiin viikolla ystäväni kanssa, että onko joulua ilman lahjoja. Nykyään niin monet tuntuu kertovan, ettei heillä osteta lainkaan lahjoja tänä vuonna. Täytyy kyllä myöntää, että lapsi sisälläni tahtoo lahjoja, muuten ei joulusta tule mitään. Ei tarvitse olla suuria lahjoja, eikä kamalia määriään, kunhan on lahjoja. Ajatuksella juuri kyseiselle henkilölle (minulle, sinulle, jne) ostettuja lahjoja! Lahjoja on ihana antaa ja myös saada!
.
Joulu on aina perinteisesti ollut minulle ja Ebbulle suurta käsitöiden tekemisen aikaa. Nuorempana äiti aina jouluna osti kummallekin säkillisen lankaa joulukutomisia varten. Niitä sitten aina yömyöhälle kiristeltiin, niin myöhään kuin suinkin jaksettiin. Taitaa meininki olla aika sama myös tänä vuonna, joskin tänä vuonna joulun päivät vietetään yhteensä kolmella eri paikkakunnalla; viisi päivää, 1500km:a ja kolmea eri kinkkua (?!). :D Etukäteen jo harmittaa, ettei pysty hyödyntämään autossa istumista kutoen, kun paha olo aina tulee. Olen tosin suunnitellut ainaoikein-neuletta automatkoille, koska sitä ei tarvitse lainkaan tuijottaa, mutta katsotaan miten käy...

Alla vielä eilisen pakkailun lomassa otettu kuva jouluprojekteista. Osa on menossa vielä pukinkonttiin, joten tiiviit pari päivää vielä edessä.


Toivottavasti kaikilla on jo joulumieli korkealla. Sivun reunassa on galluppi siitä, mikä sinusta tekee joulun, klikkaa sinne oma mielipiteesi! Haluan toivottaa kaikille blogin lukijoille tunnelmallista ja ihanaista joulua! Toivottavasti olette rakkaimpienne seurassa ja saatte mukavia lahjoja!

1 kommentti:

iso gnu kirjoitti...

Oikein hyvää joulua!