tiistai 16. joulukuuta 2008

Pukin pieni apulainen

Olen aina niin malttamaton, että nytkin tekisi mieli jo paljastaa, mitä tässä on tullut värkkäiltyä viime päivinä, mutta pukin pikku apulainen hiljenee. Jo fotoshoppailin tuossa muutaman kuva tiiseriksi lahjuksista, mutta päätin jättää ne arkistoihin, JOS joku sattuisi lukea blogiamme.

Sen sijaan olen ollut taas Lapponia-fiiliksissä. Suosittelen. Toinen kerta toden sanoo; tämä oli jo huomattavasti kivuttomampi pipo kuin edellinen vastaava. Harmaassa palmikotkin näkyvät vähän paremmin kuin tummemmassa värissä. Tenttilomalla ollut Epäilijä pääsi malliksi (huom. "loma"sänki, vaikka taitaa olla kaikkea muuta kuin lomaa).


Malli: Lapponia Cable hat by Ruuta
Lanka: Novita Mambo, harmaa
Puikot: 6
Muuta: Mikä seuraavan Lapponian väriksi?

Olen tänään NIIIIN helpottunut! Sain väkättyä viimeisen koulukurssin esitykset ja raportit siihen malliin, että ne kehtaa palauttaa huomenna. Pari viime päivää mennyt jo melkein leijaillen, kun helpotus on alkanut valtaamaan alaa mielessäni. Lopputyötähän ei lasketa stressin pariin lainkaan, ei ainkaan tämän vuoden puolella vielä, joten nyt pitää nauttia hyvästä fiiliksestä. Aaah! Tämähän tarkoittaa myös enemmän aikaa neuleprojekteille, mikä on mukavaa myös... Kävinkin viime viikolla lankakauppa-Menitassa hieman hamstraamassa lisää lankoja. Värejä, paljon värejä! Nam.

Ei kommentteja: