keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Jouluväkerrystä

Vihdoin ja viimein tuli joulukuu! Olen tässä jo jonkin verran odottanut, koska silloin saa laittaa joulukoristeita ympäri ämpäri kämppää. Tosin vielä en ole muuta tehnyt kuin ulko-ovikoristeen..

Idean sain aamuteeveen tiistaituunari-osiosta, jonka sattumalta bongasin. Muutenkin siellä on ihan hauskoja ideoita ja askarteluja. Kannattaa siis seurata, jos on mahdollisuus olla tv:n äärellä tiistaisin 8.50. Ja jos huovutusneula pysyy kädessä, on myös täällä todella hieno ovikoriste.


Materiaaleiksi ovikoristeeseen tarvitaan vain:
3 styroksisydäntä (Tiimarista)
rautalankaa sydänten kiinnittämiseen
huovutusvillaa (en tarvinnut niin paljoa mitä ensimmäisessä kuvassa oli)
huovutusneula ja alusta
paperinarua tjms. (Sinooperi)
ovi (omasta takaa)

Ja eiku hommiin!

Olin eilen hc-askartelutalkoissa, kun parin kaverin kanssa väkerrettiin kasa joulukortteja. Mukava, kun on ystäviä kenen kanssa marttailla :)
En viitsi vielä laittaa joulukorteista kuvia, sillä joku tuttu saattaa jopa lukea tätä blogia ja sitten näkee ennakkoon minkälaisia kortteja posti tuo.

3 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

Ai saako joulukoristeita laittaa muka vasta sitten kun joulukuu alkaa? :)
Ehkä valojen kanssa voidaan olla vähän joustavampia. Niitä saa laittaa heti kun pimeys tuntuu ottavan vallan...
Bordelliterkuin, Peppiina

Ebbu kirjoitti...

Mä olin jo laittamassa marraskuun vikalla viikolla, mutta YLLÄTYS YLLÄTYS antijouluihminen Dissaaja oli sitä mieltä, että marraskuussa ei saa vielä jouluhössöttää (=laittaa YHDEN joulukoristeen ulko-oveen, jota ei edes nää, kun on kotona..)

Sanna kirjoitti...

Ihanan koristeen olet saanut aikaiseksi kaiken muun ohella.

Täytyy ehdottomasti aloittaa itsekin ainakin tuo korujen kanssa säätäminen, huovutettujen palleroiden koru oli ihan huippu! Voisi vaikka joululomalla alkaa harjoitteleen, Koskissa siihen tunnetusti löytyy riittävästi aikaa.:)