perjantai 26. joulukuuta 2008

Joulun taikaa (tai jotain muuta yhtä kulunutta)

Kuten Peppiina jo hieman kertoili, on joulun aika meidän perheessä käsityötäytteistä aikaa. Tänä vuonna keskityin Dissaajalle tarkoitettuun pipoon. Langat ovat Manos del uruguay –villaa, jotka ostin ennen joulua uudesta Lankaidea-kaupasta Tampereelta. Samasta, mutta liukuvärjästystä, langasta teen kaulaliinan. Lankojen värit ovat niin herkullisia ja meheviä, että niitä on mukava vain hypistelläkin.

Joulu sujui kaikin puolin rauhallisesti. Lukuunottamatta pieniä rasitusvammoja, joita oli havaittavissa monien tuntien neulomisen jälkeen.Tänä vuonna kannatti olla kiltti, sillä joulupukki oli muistanut mukavilla lahjoilla. Sain nimittäin OMPELUKONEEN! Kiitos Dissaajan, joka oli joulupukille asiasta vinkannut.. :)Tässä loman aikana säädämme Peppiinan kanssa blogin ulkoasua hieman uusiksi, joten älkää ihmetelkö, jos jossain vaiheessa blogi näyttää hieman hullunkuriselta.

Lopuksi vielä joulutunnelmia! :)


1 kommentti:

sparraaja kirjoitti...

Joulu on onnellisesti ohi. Lievää ylensyöntiä oli havaittavissa, lahjojakin tuli, vaikka ei pitänyt. Tärkeintä oli kuitenkin olla koko porukalla koossa. Tontulta tuli kämmenikkäät ja töppösiä. Vihreä töppönen löysi onnellisesti oman kirkuvanvihreän parinsa, joten happy end. Lenkkeily on jäänyt muutamaksi päivää ja on mielenkiintoista nähdä aamulla, miten vatsan jaksaa kuljettaa mukana 12 km! Joulun valot pitää pikkuhiljaa sammuttaa ja upea kuusi pilkkoa takkaan. Ja ystävät, kohta on juhannus!!!