maanantai 29. joulukuuta 2008

Töttöröö!

Vähän on jo toivoa siitä, jospa tänäkin talvena tulisi pakkaskelejä. Uudeksi vuodeksi on nimittäin lupailtu pikkupakkasia ja loppuviikoksi jopa kymmentä miinusastetta! Näppärän aasinsillan avulla voinkin esitellä uusimmat aikaansaannokseni, joita ilman ei pakkaskeleillä pärjää. Tein joululomien aikana Dissaajalle pipon ja kaulaliinan, niin kuin jo aikaisemmin taisin mainita.

Malli: One Row Handspun Scarf by Stephanie Pearl-McPhee (Raverly)
Lanka: Manos del Uruguay 100% Wool
Puikot: 8
Muuta: Lankaa meni noin 200g.
Malli:
omasta päästä
Lanka: Manos del Uruguay 100% Wool
Puikot: 6
Muuta: Lankaa meni vähän alta 100g.***

Tästä postauksesta ei nyt tule päätä eikä häntää, kun häiritseviä tekijöitä on tällä hetkellä niin paljon. Peppiina on täällä Tampereella ja meidän Veikka (ei siis Veikka Gustafson vaan veli) hääräävät ja heittävät taso läppää, joten keskittyminen on hieman vaikeaa..

Hehkuttamisesta ja hääräämisestä päästäänkin sitten kevään räkä-projektiin. Oma salainen neuleystävä on nyt tiedossa ja paljon on tullut jo mietittyä mitä sitä ystävälle lähettäisi. Ja tietysti jännää on se, kuka päinvastoin lähettää minulle paketteja? :) Jeejee!

6 kommenttia:

sparraaja kirjoitti...

Etpäs olisi voinut paremmin valita värejä Dissaajalle! Toivotaan pakkasia, vaikka toisaalta, pidetäänhän nykyään pipoa ruokapöydässäkin ja keskellä helteitä! Joten eikun pipo käyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

Peppiinan snysse tässä moro!
Erittäin ihana blogi teillä, tätä lukiessa on viimeistään jo syntynyt monta (hyvää?) ajatusta paketteihin. Toivottavasti omat väläykset tulevat tuomaan sinunkin kevääseen iloa:D

Peppiina kirjoitti...

Hihii... Hauskaa! Varmasti jännittävä uusi vuosi alkamassa. Mukavaa vuoden viimeistä päivää Snysselleni!

Anonyymi kirjoitti...

Peppiina! Kurkista blogiini ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno setti ja todella kauniin värinen!
Hyvää uutta vuotta sinulle!

Ebbu kirjoitti...

Kiitos kiitos, mukavaa uutta vuotta myös kaikille blogimme lukijoille! :)